29.10.2018

Tilskud fra MALKOM til aktiviteter på bygningsmalerområdet er således stoppet med øjeblikkelig virkn

Som bekendt yder kompetencefonden MALKOM tilskud til efteruddannelsesaktiviteter for medlemmer af Danske Malermestre og til virksomheder, som har tiltrådt overenskomsten mellem Danske Malermestre og Malerforbundet. I denne overenskomst (§18) er anført, at der alene ydes tilskud, så længe der er midler i fonden. Gennem de senere år, har der været et stort træk på fonden, og vi er nu i…

Læs mere

20.10.2017

Et stort til lykke til Rebekka og Mads!

WorldSkills

Både autolakerer Mads Pallisgaard Holm og bygningsmaler Rebekka Guldbrand Vedstesen opnåede en Medallion of Excellence ved WorldSkills i Abu Dhabi. Medaljen gives til de deltagere, som opnår over 700 point i konkurrencen. Det er virkelig flot.

Mads blev nummer 7 ud af 26 deltagere.
Han arbejder hos 3N Lakering v/ Morten Fuhlendorff Nielsen i Thisted, og han er blevet…

Læs mere

25.04.2017

Reviderede lønsatser

Overenskomsterne på bygningsmaler-, skiltetekniker- og autolakererområdet er nu blevet godkendt.

Bygningsmalerelever, som arbejder i uorganiserede virksomheder, følger Danske Malermestres overenskomst med Malerforbundet i Danmark. 
Samtlige skilteteknikerelever følger også overenskomsten mellem Danske Malermestre og Malerforbundet. 
Autolakererelever, som arbejder i uorganiserede virksomheder, følger Autobranchens Arbejdsgiverforenings overenskomst med Malerforbundet i Danmark.

De nye lønsatser for elever/voksenelever kan ses under "For virksomheder" og under…

Læs mere

28.06.2016

Skills 2017

Så går det løs med konkurrencer indenfor erhvervsuddannelserne. På Skills skal der blandt andet findes en danmarksmester for bygningsmalere og for autolakerere. 

Program

Video fra bygningsmaler-dm 2015

Bygningsmaleropgaven 

Sponsorer

Læs mere

28.06.2016

Ny hjemmeside

Velkommen til Malerfagets Faglige Fællesudvalgs nye hjemmeside. Vi håber, du kan få glæde af den – både som elev i en af de tre uddannelser, vi er ansvarlige for og som virksomhed.

Hvis du har kommentarer til hjemmesiden eller forslag til, hvordan vi kan forbedre den er du velkommen til at kontakte os på post@mffu.dk.

Læs mere